George Michael brengt op 14 maart nieuwe album ‘Symphonica’ uit

George Michael brengt op maandag 14 maart een langverwacht nieuw album uit. ‘Symphonica’, het zesde studioalbum van de Britse zanger en het eerste nieuwe sinds ‘Patience’ uit 2004, werd live opgenomen gedurende de gelijknamige Europese tournee die plaatsvond in 2011 en 2012. Tijdens de tour trad hij op met een orkest, met wie hij zijn eigen materiaal, maar ook covers van andere artiesten vertolkte.

‘Symphonica’, dat wordt uitgebracht in een standaard 14-track-versie en een deluxe 17-track-variant, bevat onder andere de hits ‘A Different Corner’ en ‘One More Try’, maar ook de Nina Simone-hit ‘My Baby Just Cares For Me’ en ‘Let Her Down Easy’ van Terence Trent D’Arby. Die laatste is tevens de eerste single van het album. ‘Symphonica’ komt daarnaast uit in een ‘pure audio’ Blu-ray-disc.

Het album is het laatste album waaraan producer Phil Ramone werkte voordat hij vorig jaar overleed. De 14-voudige Grammy-winnaar werkte eerder samen met George Michael, op ‘Songs From The Last Century’ uit 1999. Fans van de zanger die zijn Facebookpagina aanvinken, krijgen een gratis download van de orkestrale versie van ‘Praying For Time’. Kijk voor meer informatie op de website van de zanger.

Bestel het album alvast bij Bol.com: 0602537693603.

Lees ook:Nelly Furtado terug met nieuw album The Spirit Indestructible
Lees ook:De visioenen van Eli Stone
Lees ook:George Clooney en Matt Damon in nieuwe Nespresso commercial
Lees ook:Nu verkrijgbaar: The Collection Box van Kings Of Leon
Lees ook:Eros Ramazzotti is weer terug! Cd vandaag in de winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>