BLØF komt in april met nieuw album ‘In Het Midden Van Alles’

BLØF brengt op vrijdag 25 april een nieuw album uit, getiteld ‘In Het Midden Van Alles’. Vanaf begin april zal de band door Nederland trekken met een gelijknamige tour, die onder anderen Paradiso in Amsterdam en Tivoli in Utrecht aandoet. Op 28 juni treedt BLØF op tijdens het door de band zelf georganiseerde Concert At SEA.

‘In Het Midden Van Alles’ werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werd afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. Producer JB Meijers speelde een belangrijke rol in het opnameproces. Met sferen en meerdere lagen gaf hij diepte aan het album. “Het is wellicht het album waarmee we ons meer dan ooit profileren als een band die er anno 2014 nog steeds toe doet. De sound van nu, mede dankzij de productionele input van JB”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

‘In Het Midden Van Alles’ is het elfde studioalbum van BLØF en de opvolger van ‘Alles Blijft Anders’ uit 2011. In 2012 vierde de band haar 20-jarig bestaan met het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’.

Kijk voor de data van de ‘In Het Midden Van Alles’-tour op de website van de band. Daar vind je ook een videotrailer voor het nieuwe album.

Lees ook:George Michael brengt op 14 maart nieuwe album ‘Symphonica’ uit
Lees ook:Jack’s Mannequin is een plaatje
Lees ook:Punkrockband krijgt winkelverbod
Lees ook:Recensie album Kodaline: In A Perfect World
Lees ook:Rochelle ‘rockt’ in Eindhoven; maak kans op kaartjes concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>