Sylvie Meis op cover Nederlandse Vogue (aprilnummer)

Het aprilnummer van VOGUE Nederland wordt gesierd door een prachtige Sylvie Meis. Fotograaf Paul Bellaart heeft een onthullende serie van de flawless beauty geschoten en in een acht pagina’s tellend interview over de turbulente periode die ze heeft doorstaan, doet ze haar hele verhaal: ‘Medelijden is het laatste dat ik wil.’

The Magic of Spring Fashion met alle grote modetrends van het voorjaar, van het nieuwe pak tot de allure van het high school uniform, urban western en 28 trucs & trends voor de perfecte wardrobe update om fabulous de zomer in te luiden.

Fiona Hering neemt de global beauties van dit voorjaar onder de loep. Nooit eerder was er zoveel etnische diversiteit te zien in editorials, campagnes en op de catwalk. Van de Nederlandse Imaam Hammam tot de Koreaanse Ji-Hye Park – dit is het nieuwe gezicht van beauty.

Interviews zijn er met Christophe Lemaire, de Franse toonaangevende ontwerper die Hermès nieuw elan voorziet, naast de eigenzinnige actrices Jessica Chastain en Saoirse Ronan.

In ‘Foodfulness: de beste versie van jezelf’ wordt het superfood-fenomeen besproken en interviewt VOGUE de foodies van nu. Green juices, quinoa en chia – hype of revolutie?

Het aprilnummer van VOGUE Nederland is vanaf dinsdag 11 maart 2014 overal verkrijgbaar voor € 5,95.

Lees ook:Máxima, the Birth of a Queen Vogue-special
Lees ook:Katie Melua wordt het gezicht van een kledingmerk
Lees ook:Jurassic Park trilogie verkrijgbaar op Blu Ray
Lees ook:Safari chic met Peter Hahn
Lees ook:Nikkie Plessen gezicht van beautylijn VOGUE Exclusive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>