Seizoen 10 #gtst uit op dvd; 11 en 12 volgen

Seizoen 10 van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ is vanaf vandaag op DVD verkrijgbaar, later dit jaar volgen seizoen 11 en 12. In dit seizoen zien we bijvoorbeeld – de helaas veel te jong overleden – Guusje Nederhorst nog, en Aukje van Ginneken en Patrick Martens spelen de eerste Charlie en Morris.

In het tiende seizoen is onder andere te zien hoe Charlie (Aukje van Ginneken) weg is van haar nieuwe huisgenoot Sylvester (Johnny de Mol). Hartenbreker Benjamin (Winston Post) zorgt voor onrust en Suzanne (Ingeborg Wieten) lijkt eindelijk het geluk te vinden. Ludo Sanders (Erik de Vogel) blijft de schrik van Meerdijk, maar begint geleidelijk aan zijn plotseling opgedoken ‘verloren zoon’ Stefano (Bas Muijs) te accepteren.

Regie: Michiel Geijskes, Mannin de Wildt, Berry van Galen & Maks van de Lint
Cast: VLNR: Charlotte Besijn, Georgina Verbaan, Ferri Somogyi, Jette van der Meij, Wik Jongsma, Tanja Jess, Erik de Vogel, Sabine Koning, Ingeborg Wieten, Bas Muijs, Guusje Nederhorst, Bartho Braat, Diana Sno, Wilbert Gieske, Caroline De Bruijn, Patrick Martens, Aukje van Ginneken.

Bestel deze box bij Bol.com: Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) – Seizoen 10

Lees ook:Win! Goede Tijden Slechte Tijden seizoen 3 op dvd!
Lees ook:Aukje van Ginneken is bevallen
Lees ook:GTST’ers Marly en Ferry shoppen
Lees ook:GTST-actrice Dilan Yurdakul staat model voor BOLAS Underwear van collega Everon Jackson Hooi
Lees ook:Zingende vogelpostzegels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>