Series voor volop kijkplezier; ook na moederdag

De laatste tijd zijn er zoveel fijne tv-series uitgezonden. Die heeft je moeder vast nog niet allemaal gezien. Daarom zijn deze dvd-boxen echte aanraders. Zeker als het weer zo blijft als deze week. Geen tijd om naar de winkel te rennen? Geen probleem. Tijdens moederdag wil je toch niet voor de tv hangen. Dat is juist een mooi moment van samenzijn. Bestel dus de dvd en maak een leuke waardebon. Die kan ze dan inwisselen als je bestelling binnen is.

Dokter Deen – Seizoen 1 & 2
De fans lieten Dokter Deen niet in de steek. Met het gemiddelde kijkcijfer van rond de 3 miljoen per aflevering, ging eind vorig jaar bij omroep MAX het tweede seizoen van de Eyeworks Film & TV dramaserie van start. Dokter Deen is een fenomeen.

Monique van de Ven speelt dokter Maria Deen, huisarts op het prachtige Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, drie kinderen, een demente moeder en een turbulent liefdesleven. In het eerste seizoen werd duidelijk wat het voeren van een praktijk op een Waddeneiland met zich meebrengt. In seizoen twee blijven de problemen van de dokter dichter bij huis. Haar kinderen gaan op zichzelf wonen, er duikt een ex op en Maria gaat graven in haar verleden. 
Cast: Monique van de Ven, Liz Snoijink, Pleuni Touw, Lisa Smit, Leopold Witte, Hans Dagelet en Huub van der Lubbe.

Dokter Tinus – Seizoen 1 & 2
Tinus is de ultieme tv-serie voor het hele gezin. Met meer dan één miljoen kijkers per aflevering is Dokter Tinus hét kijkcijferkanon van SBS. De belevenissen van de stadse vaatchirurg Martinus Elsenbosch (Thom Hoffman) in het dorp Wourkem (Noord-Brabant) bleken vorig jaar een schot in de roos. Daar komt de dokter terecht wanneer hij een plotselinge fobie voor bloed ontwikkelt. Als huisarts in een kleine gemeenschap botst hij regelmatig met de dorpsbewoners, die er een geheel andere manier van denken én doen op nahouden. De nogal botte Tinus, een ‘koekert’  (sukkel) volgens de dorpelingen, leert met vallen en opstaan daarmee om te gaan. Naast Thom Hoffman zien we Jennifer Hoffman, Kitty Courbois, Jack Wouterse en Tygo Gernandt in de hoofdrollen.

Overspel – Serie 1 & 2
Met ruim een miljoen trouwe kijkers behoort Overspel tot één van de populairste televisieseries. De psychologische thriller over een even onmogelijke als gevaarlijke liefde kan zich dan ook meten met de beste Europese crime-series. De combinatie suspense en kwaliteit van acteren maken Overspel tot één van de hoogtepunten van het Nederlandse tv-drama. In 2012 won Overspel dan ook een Gouden Kalf voor Beste Televisiedrama. De sterrencast bestaat uit onder andere Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen, Ramsey Nasr, Guido Pollemans, Jeffrey Hamilton, Sigrid ten Napel, Frederik Brom, Kees Boot en Mimoun Oaïssa.

Heer & Meester
En onze favoriet: Heer & Meester. Deze tiendelige privé detectiveserie van Nederlandse bodem was begin dit jaar te zien op Nederland 1. In Heer & Meester is Daan Schuurmans te zien als Valentijn Rixtus Bentinck. Valentijn is een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn onbekende verleden. Vanaf zeer jonge leeftijd wordt hij liefdevol opgevoed door Pater Bentinck in een katholiek internaat in het zuiden van het land. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. Zijn motto luidt dan ook: ‘Elke dag is Valentijnsdag!’.

Door Valentijns vele contacten in de hogere kringen is hij voor de ambitieuze en aantrekkelijke Officier van Justitie, Suze (Sytske van der Ster), een ideale weg naar informatie waar ze zelf moeilijk toegang toe heeft. Het feit dat Suze steevast alleen informatie wenst, weerhoudt Valentijn er niet van telkens dieper in de zaak te duiken. Als charmante en ongrijpbare heer weet hij zich samen met zijn steun en toeverlaat Leo (Hubert Fermin), de conciërge van het chique Haagse hotel waar hij woont, altijd op een spannende en komische manier uit benarde situaties te redden en de misdaad op te lossen. Ondanks zijn avonturen en uitspattingen blijft de onduidelijkheid over zijn afkomst aan hem knagen.

Klik op de titel om meteen te bestellen.

Lees ook:Derde seizoen Dokter Tinus komt eraan; deel twee nu op dvd
Lees ook:Tinus opent nieuwe ruime locatie met vintage design
Lees ook:Pop-up store TINUS vintage opent in Amsterdam West
Lees ook:Reclame van de Week: Komt een vrouw bij de dokter
Lees ook:Make-up tips van Mari van de Ven voor de feestdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>