Drs. P overleden; bestel nu de verzamelwerken

Heinz Polzer, beter bekend onder zijn pseudoniem Drs. P is gisteren op 95-jarige leeftijd overleden. Het zette mij op een zoektocht naar een biografie over het leven van de zanger/dichter, maar deze blijkt (nog) niet te bestaan. Wel is er een verzamelbox met maar liefst acht cd’s die in 2012 werd uitgebracht door uitgever Vic van de Reijt. Op Drs. P Compilé Complé staat bijna het complete muzikale oeuvre van de tekstvirtuoos. Met de verzamelbox zijn niet alleen acht cd’s gemoeid, maar ook een boek. Op de cd’s staan bijna tweehonderd nummers door Drs. P zelf gezongen. Het betreft studio-opnamen vanaf 1955.

Drs. P is met name bekend door de klassiekers ‘Heen en weer’ en ‘Dodenrit’.

Lees ook:Make-over voor Magna Plaza; grandeur van weleer
Lees ook:James Bond films allemaal op blu-ray in 50-collectie
Lees ook:Zwanger? Ontdek dan het Zwangerschapsplakboek
Lees ook:Studio Must presenteert nieuwe collectie soft seats en poufs
Lees ook:Ben Saunders niet op de Huishoudbeurs – 3J’s wel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>