David Bowie gaat als een malle op Marktplaats

Dat viel te verwachten natuurlijk. Gisteren werd bekend dat zanger David Bowie op 69-jarige leeftijd is overleden. Amper een dag later is de handel in cd’s en andere spullen die met de zanger te maken hebben enorm opgebloeid. Het Algemeen Dagblad meldt dat op Marktplaats de vraag en het aanbod  naar spullen die iets te maken hebben met Bowie enorm is gestegen. In januari werden er gemiddeld veertig advertenties per dag geplaatst, gisteren waren dat achthonderd advertenties.

Vinyl singles, cd’s, boeken, dvd’s en tijdschriften worden het meest aangeboden. Ook merchandise zoals kleding en posters worden veel aangeboden.

Normaliter wordt er op een gewone dag zo’n vierhonderd keer gezocht op David Bowie. Ook dit aantal steeg sinds het bekend worden van David Bowie zijn overlijden enorm. Gisteren werd er bijna 8000 keer gezocht op Marktplaats met de zoekterm ‘David Bowie’.

Lees ook:Huispak door het dak op Marktplaats dankzij Roy Donders
Lees ook:Lanvin stormloop op Marktplaats
Lees ook:Rivièra Maison ook in 2013 het populairst op Marktplaats
Lees ook:Goedheiligman delft in zomer al onderspit
Lees ook:Balmain X H&M op Marktplaats voor dubbele prijzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>