Luxe Minimink kleedje voor huisdieren

Minimink heeft inmiddels zo’n uitgebreide collectie Fun Fur, dat het niet meer alleen een kinder- of interieurmerk genoemd kan worden. Na het enorme succes van deze collecties, die wereldwijd verkocht worden, komt het Australische merk met een heuse huisdierencollectie.

De inspiratie ontstond toen eigenaresse Ally en haar gezin een puppy genaamd Maisie kregen. Leuk detail zij is tevens het gezicht voor deze warme lijn voor viervoeters. Als een ware prinses zagen zij het Maisie liggen op het zachte ecologische bont. Daardoor werd het al snel duidelijk dat de huidige collectie moest worden uitgebreid met een huisdierencollectie.

Deze fun fur dekens for pets, met een afmeting van 100 cm x 100 cm, hebben een ecru voering van supersterk, katoen dat tegen een stootje kan. Uiteraard kunnen ook de dekens uit de huisdierencollectie, gewoon de wasmachine in.

De fun fur blankets for pets zijn verkrijgbaar voor € 109,95

Lees ook:Nieuwe collectie wollen items van Year
Lees ook:Furmania bij V&D
Lees ook:Benetton wordt steeds groener
Lees ook:Bohemian Chic de winter door met LdiR
Lees ook:McGregor stopt met verkoop bont

1 Reacties // Reageer

One thought on “Luxe Minimink kleedje voor huisdieren

  1. h

    Ziet er mooi uit!
    Ik heb ook een hond!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>