Oscar & Babette: milde shampoo voor dirty dogs

Een plezierig onderdeel van het goede buitenleven is uitgebreid wandelen met je hond. Zo nu en dan kom je modderpoelen tegen, soms paardenpoep en in ons land regent het vaak. De geur van natte hond is er één die niet valt onder de noemer plezierig. Af en toe is je geliefde viervoeter onvermijdelijk aan een opfrisbeurt toe.

Omdat een hond echter wel een hond moet blijven qua geur en omdat een zachte maar doeltreffende reiniging zijn of haar vacht optimaal ten goede komt, heeft het nieuwe Lifestyle- & Wellness merk Oscar & Babette twee milde 100% natuurlijke hondenshampoos in blokvorm ontwikkeld. Beiden op basis van gecertificeerde biologische ingrediënten met een versie voor teefjes en één voor reutjes!

Bestel de zeep voor 9,95 euro via www.oscarenbabette.nl of bel voor meer informatie naar: 0418-670511.

Lees ook:Je hond verdient ook na dierendag lekkere shampoo
Lees ook:Outdoor Poncho’s Oscar & Babette
Lees ook:Oscar de la Renta kiest voor frisse, mysterieuze geur
Lees ook:Sushi voor mauwende en blaffende diva’s
Lees ook:De nieuwe Flow-generatie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oscar & Babette: milde shampoo voor dirty dogs

  1. Hassankhan

    Zeo schattig!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>