Grachtenpandje voor je kat? KEK Amsterdam regelt het!

Een pandje aan de gracht? Door veel mensen erg geliefd, maar helaas vaak onbetaalbaar. Voor poezen en katten daarentegen biedt KEK Amsterdam nu een betaalbare oplossing: kattenpandjes! Deze pandjes zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van gevelhuisje tot stoere industriële fabriek.

Eén van de eigenaren van KEK Amsterdam, Evert Kok, is vormgever en heeft de kattenpandjes ontworpen. Seth en Isis brachten hem op dit idee, want een lege doos in huis bezorgde deze katten altijd een enorm speelplezier. Een doos uit de supermarkt oogt alleen niet, daarom werd het idee geboren een simpele doos te ‘pimpen’ en te voorzien van een bijzondere gevel.

KEK Kattenpandjes zijn stevige kartonnen dozen die zijn omgebouwd tot knusse huisjes voor poezen en katten. Het formaat is 35 x 28 x 48 cm (ongeveer 0,10 m2). Er zijn zes verschillende uitvoeringen: de old factory, cute cottage, vintage villa, little loft, mighty mansion en lazy lodge. In ieder huisje zijn accessoires aangebracht om het extra leuk te maken voor de kat. Denk hierbij aan elementen als ramen, luikjes, trapjes of een schoorsteen. Er is inmiddels zelfs een ‘Fur of Fame’ aangemaakt op de website, waarop foto’s worden geplaatst van katten die reeds hun intrek hebben genomen in zo’n geweldig pand.

Naast de kattenpandjes ontwerpt en verkoopt KEK Amsterdam verschillende soorten muurstickers. Zo bestaat de collectie Forest Friends uit dierenstickers van onder meer een hertje, uil, konijn, verschillende soorten vogels en zelfs een beer. Op de stoere schoolbordstickers kan worden getekend met krijt. Erg leuk om te gebruiken in een kinderkamer of handig om een recept of boodschappenlijstje op te schrijven. Met de stickers uit de Home Tree collectie lijkt het net alsof er een levensechte boom in de woonkamer staat. Tot slot kun je met de interieurstickers op een betaalbare manier je interieur een compleet andere look geven. Alle stickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen; ze creëren sfeer en laten het huis er eigentijds uitzien.

Ga voor meer informatie naar www.kekamsterdam.nl.

Lees ook:KEK Amsterdam heeft nu ook behang
Lees ook:Happy horse muurstickers
Lees ook:Maak nu je tuin winterklaar
Lees ook:Fashionable en comfortabel met Scholl naar favoriete festival
Lees ook:Kunst op je gympies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>