Je hond verdient ook na dierendag lekkere shampoo

Natuurlijk heb je je hond vandaag in de watten gelegd, maar verdient hij niet iedere dag een verwendag? Dat kan met de 100% biologische hondenshampoos in vaste zeepvorm, één voor teefjes en één voor reutjes van Oscar & Babette.

Er zijn reeds diverse hondenshampoos op de markt, waarvan de meesten in vloeibare vorm. Het grote nadeel hiervan is, dat je er al snel te veel van gebruikt. Voor veel formules worden bovendien diverse synthetische ingrediënten en sterk schuimende werkstoffen gebruikt, die de huid en vacht van de hond kunnen uitdrogen. Bij de producten van Oscar & Babette is daarom heel bewust gekozen voor twee uitzonderlijk milde ‘Organic Botanical Dog Shampoo Bars’ oftewel biologische hondenshampoos (één voor teefjes en één voor reutjes, in de favoriete geuren van de teckels Oscar & Babette!) in vaste zeepvorm en op basis van biologische ingrediënten en 100% natuurlijke, plantaardige werkstoffen.

Ga voor meer info naar www.oscarenbabette-shop.nl.

Lees ook:Oscar & Babette: milde shampoo voor dirty dogs
Lees ook:Outdoor Poncho’s Oscar & Babette
Lees ook:Je huid in juiste balans met Paula’s Choice
Lees ook:Slaap je mooi
Lees ook:Eet de vruchten uit je thee met So T.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>