United Colors of Benetton lanceert lijn voor puppy’s

Terwijl mama, papa en de kinderen allemaal hun Benetton truien in alle kleuren van de regenboog tevoorschijn halen voor de snel naderende winter, werd één lid van de familie steeds vergeten… tot nu toe. Met grote blijdschap kondigt United Colors of Benetton aan dat de kleine en middelgrote viervoetige vrienden deze winter hun eigen truien krijgen.

De beste vriend van de mens kleren aantrekken is niet alleen een teken van bewondering en interesse, maar ook van verantwoordelijkheid en liefde voor een dier. Een vacht is namelijk niet altijd zo warm als je zou denken en kleine dieren hebben hulp nodig om hun lichaamstemperatuur te regelen als het koud wordt.

Sweaters met capuchon, voorzien van het Benetton-logo, zijn het helemaal voor de sportiefste pups. Omdat de sweaters gemaakt zijn van gemakkelijk wasbare katoen, zijn ze perfect om hen lekker warm te houden tijdens winterse wandelingen of stoeipartijen in de modder. Maar als het dier in kwestie een stads exemplaar is met verfijnde allures, is er niets mooiers dan een dikke gebreide coltrui met kabelpatronen van Benetton voor wandelingen door de stad of tijdens het bewaken van de familie voor het haardvuur.

Je hond kan kiezen uit alle spreekwoordelijke kleuren van de regenboog van Benetton: prachtig rood voor een mooie chocoladebruine reu of vrolijk roze om het uw keeshond naar de zin te maken. De twee modellen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: oranje, roze, elektrisch blauw, groen en grijs. Dus geef Bruno of Moppie snel nieuwe gebreide kleertjes. De chicste honden weten dat alle brave honden hun Benetton-dag krijgen als de temperatuur daalt.

De hondentruien zullen verkrijgbaar zijn in Benetton-winkels in de volgende landen: Italië, Denemarken, Griekenland/Cyprus, Ierland, Nederland, Oost-Europa, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Zuid-Amerika, Portugal, Verenigde Staten, Canada, Rusland, Duitsland, Korea, Mexico en Midden-Amerika, Groot-Brittannië, Oekraïne, Moldavië, Estland, Letland, Iran, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk, Finland en België. Elk artikel wordt verpakt in zacht papier en in een persoonlijke geschenkdoos die bedoeld is om te worden verscheurd door viervoeters.

Lees ook:Undercolors of Benetton
Lees ook:Benetton lanceert nieuwe PIN UP collectie: PIN UP Sense
Lees ook:Nieuwe knitwear tijdperk volgens United Colors of Benetton
Lees ook:Exclusief label bij No Robot: Aloha From Deer
Lees ook:Een warme winter met wintercollectie van Mundo Melocotón

1 Reacties // Reageer

One thought on “United Colors of Benetton lanceert lijn voor puppy’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>