Laat je hond lekker loungen op zijn Fatboy

De Doggielounge is het ultieme ligbed voor jouw hond. Het oversized loungekussen is verkrijgbaar in twee versies en twee formaten zodat er voor iedere hond en elk hondje een gepast kussen beschikbaar is. De Doggielounge is gemaakt van extreem sterke materialen en voorzien van een ultra sterke vulling waardoor de Doggielounge, ook na een kleine stoeipartij, woeste droom of ultieme relaxdag nog in perfecte staat verkeerd. “Eau de natte hond” is voorgoed verleden tijd; de Doggielounge is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. De Doggielounge is verkrijgbaar in maat S en L en in een luxe Stonewashed of trendy Original look.

De klassieke Doggielounge is uitgevoerd in twee maten en gefabriceerd van hoogwaardig materiaal. De vulling zorgt voor een lazy ligcomfort waardoor ook jouw hond kan genieten van de ultieme Fatboy lounge ervaring. De Doggielounge is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, 2 maten en voorzien van een overheerlijk bot aan de voorkant.

De Doggielounge stonewashed biedt een unieke lounge beleving voor iedere hond. Dit luxe kussen is gemaakt van ultrazacht, stonewashed katoen wat zorgt voor een sterke finish en ultiem ligcomfort. Om de Doggielounge te personaliseren, is het mogelijk om het kussen te voorzien van de naam van jouw hond. The Doggielounge Stonewashed is verkrijgbaar in 11 kleuren en in
twee maten.

Verkoopprijs Doggielounge L: Euro 119,-
Verkoopprijs Doggielounge S: Euro 89,-

Lees ook:Loungen op konijn in de slaapkamer
Lees ook:Shoppenblog test de iPad Pillow; houder in felle kleurtjes
Lees ook:Heart to get met Valentijn en Australian Homemade
Lees ook:Baboesjka een kleurrijke musthave van Fatboy
Lees ook:Cake & Taart Vulling van Dr. Oetker: om je vingers bij af te likken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>