Uitbreiding in dierencollectie van lief! lifestyle

Voor sommige mensen is hun kat of hond net een eigen kind. Logisch dat zij hun trouwe viervoeter ook mooie spulletjes willen geven! Dat moeten ook de makers van de lief! lifestyle-collecties hebben gedacht toen zij een dierencollectie ontwikkelden. De dierencollectie is nu in samenwerking met Gebr. de Boon uitgebreid met een aantal hele vrolijke items. Er zijn producten in drie categorie├źn: girls, boys en unisex.

En wat er dan allemaal toegevoegd is aan de dierencollectie? Nou, hele leuke vervoerstassen, mooie voorraadpotten, zachte loungekussens en comfortabele mandjes. Ook is het speelassortiment uitgebreid met een krabpaal, een speeltunnel en allerlei hondenspeeltjes. De nieuwste artikelen zijn verkrijgbaar in de webshop van lief! lifestyle, de betere dierenspeciaalzaken en bij diverse tuincentra.

Lees ook:Boys & Girls nu ook in Nederland verkrijgbaar
Lees ook:Lief! lifestyle presenteert winterjassen seizoen 2016/2017
Lees ook:Exclusieve lief! lifestyle items verkrijgbaar bij Kruidvat
Lees ook:Lief! Lifestyle gaat de grens over: nieuwe winkel in Berlijn
Lees ook:Lief! Lifestyle outletstore in Bataviastad vanaf 1 september weer geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>