100% Drenthe: de ultieme reisgids voor deze provincie

Uitgeverij mo’media – je kent ze waarschijnlijk van al die fijne 100% reisgidsen – heeft vandaag een nieuwe reisgids gepresenteerd: 100% Drenthe. Na Groningen is dit de tweede reisgids voor een Nederlandse provincie. De reisgids is in opdracht gemaakt van Stichting Het Drentse Landschap en ligt vanaf 1 april 2016, vandaag dus, voor € 19,95 in de winkel óf is gratis als je besluit lid te worden van de stichting.

Na een daling in 2013 en 2014 brachten in 2015 1,52 miljoen mensen hun vakantie door in Drenthe. Dat zijn er 30.000 meer dan het jaar daar voor. Vooral vakantiebungalows zijn populair, maar Drenthe heeft meer te bieden dan alleen dat. Stichting Het Drentse Landschap wil met de 100% reisgids nog meer mensen kennis laten maken met de schoonheid en het goede leven van Drenthe. 

Bedankje voor de steun
Het Drentse Landschap zet zich in voor de bescherming van de natuur en het erfgoed in Drenthe. De stichting heeft de zorg over ruim 8.500 hectare natuur, 270 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten. Om de donateurs, Beschermers, te bedanken voor hun steun aan de stichting heeft ze een boek laten maken bij mo’media.

Handige extra’s
Naast highlights van de provincie, zoals het Veenpark, Dwingelderland en Herinneringscentrum Kamp Westerbork, vind je in 100% Drenthe veel unieke en bijzondere adressen om te eten & drinken, te shoppen en te overnachten. De reisgids bevat een uitneembare autokaart op A2-formaat en losse routekaarten door stad en natuur. Daarnaast vind je in elk hoofdstuk een autoroute met daarop de leukste adressen van de provincie. Met de gratis 100% app voor je smartphone (iPhone en Android) volg je bovendien live je weg door Drenthe. De reisgids is geschreven door twee auteurs die in Drenthe wonen: Judith de Ruiter en Mark Voortman.

Lees ook:Echte rozenblaadjes verwerkt in sieraden
Lees ook:‘Grand Tour of Switzerland’ nieuwe reisgids van Trotter
Lees ook:O, chicks just wanna have fun
Lees ook:Carice van Houten en Mexx in actie voor goede doel
Lees ook:Shoppen bij Royston Drenthe en Michel Poldervaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>