Nieuw van Sandra van Schijndel: Let’s Go Paleo! receptenboek

Vegan kenden we al, vegetarisch zijn we al jaren bekend mee, Sonja Bakker hebben we jaren geleden al voorbij zien komen, maar ben je al bekend met de nieuwste foodtrend Paleo? Paleo is kort gezegd eten zoals de oermens at. Dus groente, fruit, vlees, vis, eieren en noten en zaden. Sandra van Schijndel kreeg na de bevalling van haar dochtertje last van wat vage klachten waar na vele onderzoeken uiteindelijk niets van werd gevonden. Ze zocht vervolgens zelf naar een oplossing en ontdekte dat eten veel invloed had op haar gezondheid. De stap naar andere, echt pure voeding was voor haar een openbaring. Dat wilde ze graag vastleggen. Haar ervaringen en vooral het gevoel van fitheid in een makkelijk te volgen programma verwerkte ze in haar eerste boek: Let’s go Paleo! Dit boek is inmiddels vier keer herdrukt, vertaald naar het Engels en zal aankomende mei zelfs verschijnen in Amerika.

Nieuw van Sandra van Schijndel is het receptenboek ‘De lekkerste nieuwe recepten van Let’s Go Paleo’. Dit boek kent geen te volgen dieet of ander concept; het is puur een verzameling van de lekkerste recepten van de auteur. Nieuwe en bekendere gerechten komen aan bod. Voor iedereen en voor elk moment van de dag staan er meer dan 60 suggesties in het boek voor ontbijt, lunch, diner, soepen, toetjes, tussendoortjes en nagerechten. Ook ontbreken paleo shakes en dranken niet.

Inhoudsopgave:
Shakes & dranken
Soepen
Crackers & broodvervangers
Ontbijt
Lunch & diner
Toetjes & nagerechten
Tussendoortjes

Het boek bevat 144 pagina’s en is uitgevoerd als paperback. Het receptenboek kost €14,95.

Lees ook:In de keuken met Gordon Ramsay
Lees ook:Vegetarische kookboek ‘Veggie Very Much’ is een kleurrijke aanrader
Lees ook:Nigella Lawson zorgt voor een perfecte kerst
Lees ook:Iedereen z’n eigen toetje met eenpersoons van Zuivelhoeve
Lees ook:Nieuw boek health-goeroe Rens Kroes vanaf vandaag in de winkels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>