Samsung maakt met slimme TV afstandsbediening overbodig

De revolutie begint al bij het aanzetten van de Samsung Smart TV. Je zegt: ‘ Hi TV Power on’ en de TV gaat aan. Zodra je het Smart TV menu opstart, herkent de geïntegreerde HD-camera je gezicht. Zonder een wachtwoord in te hoeven typen ben je ingelogd. Je komt direct in je eigen omgeving met jouw favoriete apps. Of je nu een film wilt kijken, je sociale contacten op Facebook wilt onderhouden of het laatste nieuws wilt checken, je TV-avond nieuwe stijl kan meteen beginnen.

Zoeken naar de afstandsbediening hoeft niet meer anno 2012. Smart Interaction maakt de afstandsbediening zelfs overbodig, want met spraakopdrachten zoals “TV harder” zet je je TV harder. Door “Webbrowser” te zeggen, beland je in de webbrowser. Via simpele handgebaren wissel je vervolgens van kanaal of scroll je over een webpagina op het televisiescherm. Toekomstmuziek? Nee, het kan met de revolutionaire Samsung Smart TV die nu in de winkel staat.

Je kunt op de Smart TV doen wat je wilt. Van een film genieten of het laatste NOS Journaal bekijken tot internetten of vakantieherinneringen ophalen met je vrienden. Ook heb je met Smart Content toegang tot allerlei apps. Je kunt kiezen uit meer dan 340 Smart TV apps, waaronder NOS Nieuws, Pathé Thuis en Facebook, maar ook Red Bull TV, FashionTV en PlayboyTV. Met een Samsung Smart TV heb je het entertainment waar jij zin in hebt, altijd binnen handbereik.

De Samsung Smart TV heeft een nieuwe, krachtige 1 GHz dual core chipset waardoor de TV razendsnel is. Of je nu tussen kanalen switcht, over het internet surft of apps gebruikt. Met Samsungs AllShare Play heb je bovendien altijd toegang tot al je bestanden van je camera, tablet of smartphone in de cloud. Daarom krijg je van Samsung 5GB gratis opslagruimte in de cloud cadeau. De televisie wordt zo je homebase voor het afspelen en bekijken van je vakantiefoto’s, filmpjes en de mooiste playlists uit je smartphone. Uiteraard allemaal wireless.

Vanzelfsprekend werkt de Samsung Smart TV naadloos samen met de GALAXY smartphones en tablets. Zo kun je de GALAXY Tab als afstandsbediening, als toetsenbord of als tweede scherm gebruiken. Dat laatste is handig als je een drankje in de keuken wilt halen of even naar het toilet moet. Zo mis je geen minuut van je favoriete TV-serie of de ontknoping van de Eredivisie.

De Samsung Smart TV’s uit de ES7000 en ES8000 serie zijn per direct verkrijgbaar van 40 tot 65 inch. De 40 inch ES7000 versie kost € 1.599,-.incl. BTW.

Lees ook:Reclame folders bekijken op Samsung smartphone of tablet
Lees ook:In de spiegel kijken met de Samsung DV300F camera
Lees ook:Galaxy S Plus; verbeterde versie succesvolle smartphone
Lees ook:Samsungs Optical Smart Hub: Wi-Fi DVD- en CD-speler
Lees ook:Samsung presenteert Galaxy Young en Galaxy Fame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>