Samsungs Optical Smart Hub: Wi-Fi DVD- en CD-speler

Met de nieuwe Optical Smart Hub van Samsung kan je je muziek- en filmcollectie snel en eenvoudig streamen naar je smartphone, tablet, notebook of Smart TV. Het concept is simpel; je plaatst een DVD met bijvoorbeeld het nieuwste seizoen van de serie ‘Breaking Bad’ of ‘Dexter’ in de optische disc drive van de Optical Smart Hub. En vervolgens zoek je een mooi plekje waar je de afleveringen wilt bekijken.

Waar dat is, maakt niet uit, want met al je mobiele devices heb je draadloos toegang tot de afleveringen. Zo kan je relaxed in bad gaan liggen om de eerste aflevering te bekijken op je tablet. Deel twee bekijk je vervolgens op het scherm van je smartphone voor het knetterende haardvuur. En met de Optical Smart Hub in je auto bekijk je de finale verrichtingen van Dexter of Walter White op je tablet op de achterbank op weg naar je vakantiebestemming.

De Optical Smart Hub is multifunctioneel, want als eerste kun je deze gebruiken als externe USB DVD brander voor aan je Ultrabook. Daarnaast kan je er eenvoudig draadloos, en zonder tussenkomst van een computer, DVD’s en CD’s mee branden om bijvoorbeeld een back-up te maken van de content op je smartphone of tablet.

De Optical Smart Hub vormt voortaan het knooppunt van al je bestanden afkomstig van een DVD, CD, CD-rom of externe harde schijf zoals een USB-stick. De enige vereiste om toegang te krijgen is de ‘Mobile Smart Hub’ app die je kan downloaden in Google Play (Android) of App Store (iOS).

De Samsung Optical Smart Hub is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 99,- incl. BTW.

Lees ook:Samsung maakt met slimme TV afstandsbediening overbodig
Lees ook:Geld verdienen aan je oude, nog werkende mobiel of tablet
Lees ook:Reclame folders bekijken op Samsung smartphone of tablet
Lees ook:Wie geen SMART TV heeft, moet slim zijn
Lees ook:Samsung presenteert Galaxy Young en Galaxy Fame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>