Medion verkoopt vanaf morgen X-vormige pc in Aldi-filialen

Medion introduceert morgen de nieuwe X-PC Medion MD 8732 in de Aldi-filialen. De x-vormige en compacte pc levert krachtige prestaties in een unieke designbehuizing van geanodiseerd aluminium. Dankzij de bijzondere vorm en de stille processor mag dit apparaat als volwaardige pc voor op kantoor of thuis gezien worden.

Dankzij de HDMI en VGA aansluiting kan de pc niet alleen aan een monitor worden aangesloten maar ook aan de tv in de woonkamer. HDMI zorgt daarbij voor het doorgeven van het HD-signaal in haarscherpe kwaliteit. Met de SPDIF-aansluiting kunnen bovendien geluidsbestanden zonder kwaliteitsverlies naar een hifisysteem worden verstuurd.

De computer heeft een krachtige AMD Dual-Core APU met geïntegreerde grafische kaart (AMD E2-1800 APU met AMD Radeon HD 7340-videokaart). Hierdoor kunnen gebruikers allerhande uitdagingen, zoals HD-video’s, muziek, foto’s en internet, zonder problemen aan. Het uitgebreide 4 GB DDR3 SDRAM-werkgeheugen maakt daarnaast snel en energie-efficiënt multi-tasken mogelijk.

Op de grote harde schijf met een capaciteit van 320 GB is meer dan genoeg plaats voor foto’s, films en muziekbestanden. Aan de bovenzijde van de behuizing is bovendien een MEDION data bay 3 ingebouwd voor externe 2,5” Meidon HDDrive2Go! Een Superspeed (niet bij levering inbegrepen) harde schijf waarmee razend snel via USB 3.0 gegevens van externe opslagmedia kunnen worden uitgewisseld of de opslagcapaciteit kan worden vergroot. Via de geïntegreerde kaartlezer kunnen vanaf alle gangbare geheugenkaarten bestanden worden bekeken of geïmporteerd. Dankzij een USB 3.0-poort en 6 extra USB 2.0 poorten is het mogelijk om tal van andere apparaten aan te sluiten. Daarnaast is ook video chat met vrienden en familie mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon en hoofdtelefoonuitgang in combinatie met het snelle geïntegreerde 802.11n Wi-Fi of LAN.

Medion levert ook een uitgebreid softwarepakket met Windows 7 Home Premium 64 bit, een voorgeïnstalleerde versie van Microsoft Office 2010, Windows Live Essentials, de Medion-mediatheek, Cyberlink PowerDVD, Cyberlink PhotoDirector en Kaspersky Internet Security 2012.

Hij is verkrijgbaar in alle Nederlandse ALDI-filialen voor €299,-.

Lees ook:LaCie Fuel breidt capaciteit van iPad uit met 1 TB
Lees ook:Medion lanceert MD99200 Lifetab tablet bij Aldi
Lees ook:Kurio – tablet voor families en kids
Lees ook:Samsungs Optical Smart Hub: Wi-Fi DVD- en CD-speler
Lees ook:Ondersteuning Windows XP stopt; verouderd systeem gevaarlijk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Medion verkoopt vanaf morgen X-vormige pc in Aldi-filialen

  1. Bennie

    Waarom een X vorm, schijt irritant.

      /   Reply  / 
  2. Donald

    Heb nu een aantal dagen in huis, wat een fantastische machine, zelfs redelijk zware games zijn geen probleem evenals films, muziek ed.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>