Samsung GALAXY Note 10.1 maakt productief en creatief

Samsung introduceert de GALAXY Note 10.1 die het maken van aantekeningen, schetsen en fotobewerkingen nog efficiënter maakt. Gewapend met de geavanceerde S Pen werk je met de GALAXY Note 10.1 productiever, creatiever en slimmer.

De S Pen is het natuurlijke verlengstuk van je hand waarmee je op het 10.1 inch scherm al je hersenspinsels, aantekeningen en schetsen met wetenschappelijke precisie digitaal vastlegt. De slimme S Pen denkt ook met je mee. Hij is geïntegreerd in de behuizing, maar zodra je de pen eruit haalt, worden er automatisch applicaties geopend. Zo kun je direct aan het werk. Je kunt daarbij zelf je voorkeuren selecteren zoals S Note, S Planner, Adobe Photoshop Touch of Polaris Office. Je bent dus direct in business om aantekeningen en schetsen te maken of professioneel foto’s te bewerken. De Adobe Photoshop Touch-applicatie is al voor je geïnstalleerd op de GALAXY Note 10.1.

S Note is een unieke toepassing die je persoonlijke aantekeningen en schetsen combineert met digitale content in vooraf geïnstalleerde templates. Met Shape Match en Formula Match digitaliseer je figuren en formules. Bovendien zijn zoekmachines direct binnen S Note geïntegreerd. Zo kun je nieuwe content en informatie direct verwerken, zonder tussen schermen te wisselen.

Alle denkbare werkzaamheden worden ondersteund door een krachtige 1,4 GHz quad-core processor, 2 GB RAM geheugen en 16 GB opslagcapaciteit. Het vormt geen enkel probleem om meerdere programma’s tegelijkertijd te gebruiken, inclusief ‘zware’ grafische toepassingen. Verbazingwekkend soepel voer je al je werkzaamheden uit zonder vervelende vertragingen. Deze kracht gaat gepaard met een flinke dosis intelligentie. Het scherm blijft via Smart Stay bijvoorbeeld geactiveerd zolang je er naar kijkt. Met Pop Up Play kun je overal op het scherm een video bekijken, terwijl andere taken gewoon ‘open’ blijven staan. Via AllShare Cast wissel je elk bestand direct uit met je tablet, PC of TV met DLNA, ongeacht wat je wilt tonen. AllShare Play maakt het bovendien mogelijk om documenten, presentaties en afbeeldingen te delen zonder alle aparte bestanden te uploaden.

De GALAXY Note 10.1 is heel geschikt voor multitaskers, want via het Multiscreen kun je twee verschillende applicaties náást elkaar open hebben staan en gebruiken. Open bijvoorbeeld de browser terwijl je notities aan het maken bent. Je werkt daardoor nog efficiënter.

De mogelijkheden van de GALAXY Note 10.1 zijn oneindig. Samsung ziet daardoor ook volop mogelijkheden voor educatiedoeleinden. Zo kun je de Note 10.1 bijvoorbeeld gebruiken als eTextbook. Met de S Pen maak je aantekeningen tijdens colleges, een thuisstudie of een vergadering. Samsung werkt momenteel aan de doorontwikkeling van nieuwe, ongelimiteerde (les)mogelijkheden van de GALAXY Note 10.1. De Samsung GALAXY Note 10.1 maakt tenslotte iedereen – ongeacht leeftijd – productiever, creatiever en slimmer.

De Samsung GALAXY Note 10.1 met Wi-Fi heeft een verkoopadviesprijs van € 479,- incl. BTW. De GALAXY Note 10.1 met 3G en Wi-Fi kost € 599,- incl. BTW.

Lees ook:Blue Carpet voor Samsung Galaxy Note 3 en Gear
Lees ook:Geld verdienen aan je oude, nog werkende mobiel of tablet
Lees ook:Luxury Edition Samsung Galaxy Tab voor Olcay Gulsen
Lees ook:Samsung presenteert Galaxy Young en Galaxy Fame
Lees ook:Samsung viert de zomer met de GALAXY Tab3 serie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>