Wie geen SMART TV heeft, moet slim zijn

Consumenten willen de flexibiliteit om hun huidige televisie geschikt te maken voor Smart TV, zonder dat ze gedwongen zijn een nieuw toestel aan te schaffen. De nieuwe Home Media Player HMP7100 van Philips maakt dit mogelijk door alle slimme functies van een Smart TV te combineren in een fraai vormgegeven en compact apparaat.

“Met onze Home Media Player HMP7100 kunnen gebruikers hun televisie ‘upgraden’ om toegang te krijgen tot talloze online-applicaties”, aldus Kirsten Heinemans, Marketing Manager bij Philips Lifestyle Entertainment. “Met Smart TV van Philips kunnen gebruikers online films en video’s bekijken, films huren, contact houden met vrienden en familie, en nog veel meer. Dankzij Philips SimplyShare kunnen ze video’s, foto’s en muziek in verschillende bestandsformaten delen vanaf hun smartphone, tablet of computer, en alles bekijken of beluisteren via het grote scherm.”

De HMP7100 is slank en compact vormgegeven en slechts 180 mm breed. Het apparaat is stijlvol afgewerkt in geborsteld aluminium en past daarmee prima in elk interieur. Dankzij de ingebouwde WiFi-functionaliteit en snelle USB-connectiviteit hebben consumenten rechtstreeks toegang tot alle content op het internet en hun eigen computer. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos dankzij het grote aantal afspeelbare bestandsformaten. De HMP7100-speler is bovendien voorzien van een DTS 2.0-uitgang en biedt Dolby Digital-geluid, zodat gebruikers kunnen genieten van uitstekende geluidskwaliteit.

Adviesprijs: 129,99 euro.

Lees ook:LaCie Fuel breidt capaciteit van iPad uit met 1 TB
Lees ook:Samsungs Optical Smart Hub: Wi-Fi DVD- en CD-speler
Lees ook:Ageviewer moet te jonge drinkers tegengaan
Lees ook:Philips wist al een jaar van gevaar Senseo
Lees ook:Medion verkoopt vanaf morgen X-vormige pc in Aldi-filialen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>