Fashion smartphones voor het voorjaar van 2014

Over modekleuren worden (digitale) boekenkasten volgeschreven, maar sommige tinten blijven eeuwig hip. Zoals zwart. Welke vrouw heeft geen zwarte basics in de kast hangen? Ook je smartphone is zo’n basic. De Black Edition van de zo succesvolle Samsung GALAXY S4 en S4 mini zijn dé fashion smartphones van komend voorjaar.

Behalve dat zwart eeuwig hip is, klinkt de uitspraak ‘leather is the new denim’ de laatste tijd steeds vaker uit de mond van fahionista’s. Dat maakt duidelijk dat de achterkant van de GALAXY S4 en S4 mini een schot in de roos is. Uitgevoerd met fraaie stiksels is de smartphone een absolute must-have.

Ook met het gebruiksgemak zit het goed. De snelheid waarmee je altijd en overal direct geniet van films, games en muziek is uniek. Het device ligt lekker in de hand en via het glasheldere Full HD Super AMOLED display van de GALAXY S4 houd je 24/7 contact met je vriendinnen. Vanzelfsprekend zijn de Black Edition devices ook uitgerust met alle andere essentials van de GALAXY S4 en S4 mini, zoals Group Play en S-Health.

“Met de GALAXY S4 en S4 mini verbeterde Samsung de manier waarop we leven,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de Black Edition doen we daar nog een schepje bovenop en verbeteren we ook nog eens de manier waarop we in het leven staan. Design en functionaliteit vormen een perfecte combinatie aan in deze allernieuwste devices. Bij Samsung stoppen wij nooit met innoveren, met als doel om mensen te blijven inspireren.”

De Samsung GALAXY S4 en S4 mini zijn matzwart en worden geleverd met zwarte ‘wallpapers’. De GALAXY S4 Black Edition heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 549,- incl. BTW en de GALAXY S4 mini Black Edition kost € 379,- incl. BTW. De Black Edition devices zijn vanaf begin maart verkrijgbaar.

Lees ook:Luxury Edition Samsung Galaxy Tab voor Olcay Gulsen
Lees ook:Samsung presenteert Galaxy Young en Galaxy Fame
Lees ook:Galaxy S Plus; verbeterde versie succesvolle smartphone
Lees ook:Sensuele rondingen maken van Samsung laptops eyecatchers
Lees ook:In de spiegel kijken met de Samsung DV300F camera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>