Wake-Up Vibe: vibrator trilt je ‘s ochtends wakker

Een wekker die anders, is dan alle andere. De Wake-Up Vibe is een wekker en vibrator tegelijk. Stel de tijd in en de Wake-Up Vibe trilt je wakker.

De Wake-Up Vibe kenmerkt zich door zijn vorm en functie. Het design heeft een award gewonnen voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Tijdens de grootste B2B erotiekbeurs, de Erofame, in Hannover kreeg de Wake-Up Vibe de Erotic XXX-award voor het meest innovatieve product.

De vorm past perfect bij het vrouwelijke figuur, blijft op de juiste plaats zitten en is gemakkelijk te reinigen. De Wake-Up Vibe werkt heel simpel. Voor het slapen gaan de wekker instellen op de gewenste wektijd. de volgende ochtend gaat de Wake-Up Vibe af en begint de wekker te trillen.

De Wake-Up Vibe is in te stellen op zes verschillende standen. Op het display kunnen de instelling op persoonlijke voorkeur afgestemd worden. De Wake-Up Vibe is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is verkrijgbaar in alle Christine le Duc winkels.

Lees ook:Succesvolle Wake-up Light van Philips krijgt facelift
Lees ook:Innovaties Huishoudbeurs: 16 – 24 februari Amsterdam RAI
Lees ook:Back to work met Lexon kantooraccessoires
Lees ook:Woller warmtekussen: eerste hulp bij darmkrampjes
Lees ook:Dure matrassen niet beter dan goedkope matrassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>