Rianne S merkt het Vijftig tinten grijs-effect erg goed

Design seksspeeltjes merk RIANNE S constateert de afgelopen maanden wereldwijd een grote toename in verkoop van haar ‘pleasure products’. Dit heeft alles te maken met de Vijftig Tinten-hype naar aanleiding van de boeken van schrijfster E.L. James.

Vorig jaar maart werden de producten verkocht in 8 landen binnen Europa. De afgelopen maanden is de verkoop van de producten van RIANNE S met 200% toegenomen. Op dit moment verkoopt ze in 30 landen, waaronder Brazilië, USA, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Japan en Europa. In al deze landen is het ‘Vijftig tinten grijs effect’ goed merkbaar.
   
Rianne Swierstra, oprichster van RIANNE S zegt. “Ik ben niet verrast over het succes van het boek en de toename in verkoop van seksspeeltjes’. Uit onderzoek is gebleken dat 39% van de vrouwen seksueel geïnspireerd willen worden. ‘Vijftig tinten grijs‘ en sekspeeltjes voldoen blijkbaar onder andere aan die wens.”

www.rianne-s.com

Lees ook:Geraffineerde eenvoud met een mystiek tintje
Lees ook:Lust jij een melkfrisdrankje van Coca Cola?
Lees ook:Deze kringloopwinkel heeft genoeg voorraad van ’50 Shades of Grey’!
Lees ook:Veel vals geld in omloop
Lees ook:Meer dildo’s, minder dvd’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>