Katja Schuurman doneert 1 miljoen Wingman condooms aan Dance4Life

Katja Schuurman is de nieuwe ambassadrice van Wingman condooms. Als ambassadrice verrichte ze vandaag – op WereldAids-dag –  direct een actie voor het goede doel. Hoogstpersoonlijk bracht ze vijfduizend condooms naar het kantoor van Dance4Life. Dance4Life krijgt in totaal 1 miljoen condooms gedoneerd van het condoommerk Wingman. Als ambassadrice ziet Katja het als haar taak om condoomgebruik als veilig én gemakkelijk op de kaart te zetten. In een verklaring laat ze weten graag te willen bijdragen aan een gezonde dosis veilige seks.

Katja Schuurman is voor minstens een jaar verbonden als ambassadrice aan het condoommerk Wingman. Als ambassadrice zal zij het eerste condoom ter wereld met vleugels, ontworpen door Delftse studenten, actief promoten en de missie van het merk uitdragen.

Het Wingman condoom is makkelijk in gebruik door een afneembaar opzetstukje. Door dit opzetstukje is het condoom makkelijk af te rollen. Dit lukt ook met één hand en zelfs in het donker.  ’Op die manier is het gebruik van een condoom niet langer een mood killer. En dat werkt veilig vrijen in de hand’, aldus Katja Schuurman.

Lees ook:Ambassadeurs Dance4Life ontwerpen scooters voor veiling
Lees ook:Doutzen Kroes maakt reclame voor Foute Kersttrui van Postcodeloterij
Lees ook:Elize achter de strijkplank
Lees ook:BN’ers, MYBODY en tassen
Lees ook:Gouden vibrator en alcohol condooms op Huishoudbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>