Jumbo in Schoorl, Groningen, Grou, Klazienaveen en Tilburg

Supermarktketen Jumbo blijft groeien, waarmee de teller van het totaal aantal Jumbo’s in Nederland op 256 komt te staan. Er komen nieuwe winkels bij in Schoorl, Groningen, Grou, Tilburg, Klazienaveen en Terschelling.

De Jumbo winkel in Schoorl aan de Heereweg 3 opent op 9 november. De winkels in Grou aan de Stationsweg 38f en in Tilburg aan het Lieve Vrouweplein 11-12 openen de deuren op 16 november. In Klazienaveen opent op 23 november een Jumbo winkel aan de Langstraat 500 en op 30 november opent een winkel in Groningen aan de Wilhelminakade 21 en een winkel op Terschelling aan de Formerum 16.

Jumbo sluit per 15 november haar vestiging aan het Lourdesplein in Tilburg. Het bedrijf heeft hiertoe besloten, omdat op die locatie de formule van Jumbo niet optimaal tot haar recht kan komen voor haar klanten. Jumbo heeft in de winkel aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg een goede alternatieve locatie gevonden.

Om de winkels klaar te maken voor de overstap naar de Jumbo formule, worden ze ruim twee weken gesloten. Gedurende deze periode worden de locaties aangepast en opnieuw ingericht.

Lees ook:G-Star opent twee grote winkels
Lees ook:Jumbo Schijndel beste van Nederland, Cuijk 2, Groningen 3
Lees ook:Jumbo verkoopt 43 winkels van Super de Boer
Lees ook:Jumbo opent tweehonderdste winkel
Lees ook:Jumbo gestart met uitleveren juichpakken Roy Donders

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jumbo in Schoorl, Groningen, Grou, Klazienaveen en Tilburg

  1. Hassankhan

    Goede supermarkt met veel spullen! Heerlijke starbucks shop ik er!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>