Slim en stijlvol: duurzame RVS flessen van Pura

Oersterk, duurzaam en veilig. De flessen van het nieuwe merk Pura zijn een uitkomst voor ouders die het beste willen voor hun kindje. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en 100% plasticvrij. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt. De flessen gaan niet alleen een leven lang mee, ze zien er met hun vrolijke kleuren en strakke design ook nog eens prachtig uit.

Sinds kort zijn de roestvrij stalen flessen van Pura verkrijgbaar in Nederland: lekvrije, lichtgewicht flessen die eindeloos hergebruikt kunnen worden. De flessen zijn 100% plasticvrij, dus absoluut veilig voor baby’s en peuters. Door de grote halsopening zijn de flessen makkelijk schoon te houden, ook in de vaatwasser.

Pura flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Je kunt kiezen voor een speen voor de allerkleinsten of een tuit voor dreumesen en peuters. Is jouw kindje gewend aan een specifiek merk? Geen probleem, de spenen van de meeste merken passen gewoon op de Pura flessen.

Voor meer informatie: www.puraflessen.nl.

Lees ook:Laat je hond lekker loungen op zijn Fatboy
Lees ook:Pelgrim Retro koelkast. Design van toen, techniek van nu
Lees ook:Back-to-school bij Chick-a-dees
Lees ook:Limited edition geel MICKE bureau blikvanger in iedere kamer
Lees ook:Bunnies JR verkrijgbaar bij Harrods

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>