Nieuwe limited editions Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely heeft weer drie nieuwe te gekke limited edition smaken ontwikkeld die jou zeker de winter door gaan helpen. De reep die het meest in de smaak valt bij de fans wordt opgenomen in het vaste assortiment. Stemmen kan via de Facebook-pagina van Tony’s Chocolonely. De limited editions zijn vanaf oktober exclusief te koop bij Marqt, Wereldwinkels, Waar en kadoshops.

melk & koek & chilipeper
Voor cacaoboeren gaat Tony’s Chocolonely door het vuur. Daarom bedachten de chocolademakers dit pittige limited-exemplaar. Hun klassieke melkchocolade doen ze in de mix met stukjes koek en gemalen chilipeper. Niet zomaar chilipeper, maar peper uit Ghana. Deze vurige peper werd door Tony’s ontdekt tijdens één van hun bezoeken aan de boeren waar een groot gedeelte van de cacao uit Tony’s repen vandaan komt. Ze namen ‘m mee hun chocokeuken in en ontwikkelden deze limited-smaak.

melk & kokos & amandel & kaneel
Omdat de fans een streepje voor hebben bij Tony’s vroegen ze hen een limited smaak te bedenken. De vraag naar kokos was enorm. Dus gingen de chocolademakers op zoek naar de beste krokante kokos. Die vonden ze in Vietnam. De amandelen komen uit Oezbekistan (dat ligt naast Turkmenistan natuurlijk). Die zijn prachtig klein: perfect om in een chocoladereep te stoppen! De beste kruidige kaneel komt uit Sri Lanka. Deze reep is een ode aan alle chocofans. Wereldwijd.

puur & meringue & kers
Tony’s is onwijs fan van de smakencombi van zure kersen met meringue. Die willen ze iedereen laten proeven. Het was even zoeken naar iemand die meringues maakt van vrije uitloop eieren, maar nu kan iedereen wel genieten van deze te gekke tegenstelling in smaak en textuur.

De repen zijn een bijzonder smakelijk kado voor iedereen, inclusief jezelf. Maar je draagt er vooral de boeren die Tony’s Chocolonely van cacao voorzien een warm hart mee toe. Met deze repen bouw je namelijk mee aan Tony’s weg naar 100% slaafvrije chocolade. De limited editions zijn exclusief te koop bij winkels waar de repen van Tony’s vanaf de start een plekje op de toonbank hebben. Hiermee wil Tony’s Chocolonely hen bedanken dat zij aan het begin van hun succes stonden.

www.tonyschocolonely.com.

Lees ook:Dit zijn de smaken van Tony Chocolonely’s limited edition!
Lees ook:Tony’s Chocolonely komt met twee Limited Editions
Lees ook:Melkchocoladerepen met hazelnoot van Tony’s Chocolonely bevat mogelijk pinda
Lees ook:Win Limited Edition BROS Melk & Butterscotch
Lees ook:Lay’s laat bedenken nieuwe chipssmaak over aan Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>