Fizz Up Your Game

Met het oog op het naderende WK lanceert SodaStream vier limited edition smaken, én een compleet supporterspakket. Allemaal in speciaal WK-jasje om Nederlands Elftal op extra bruisende wijze aan te moedigen. Holland, fizz up your game!

De World Cup edities worden uitgebracht in vier smaken: Cola, Orange, Bitter Lemon en Lemon Lime, ieder aangekleed in hun eigen landstenue. De siropen zijn goed voor maar liefst 18 liter frisdrank, zodat je tijdens de spannende slotfase altijd voldoende voorraad hebt. Zowel Nederland als Brazilië, Spanje en Frankrijk mogen deelnemen aan deze bruisende speciale editie. Kies je elftal, kies je smaak.

Speciaal om het Nederlands Elftal aan te moedigen is het World Cup Limited Edition Supporterspakket verkrijgbaar. Je eigen machine, twee WK siropen, een oranje waterfles én twee Oranje WK gadgets. Alle benodigdheden om het kampioensfeest compleet te maken. Dus draag een steentje bij, door zowel Oranje als SodaStream aan te moedigen tijdens dit WK.

SodaStream stelt de consument in staat om eenvoudig koolzuurhoudende dranken te bereiden met behulp van een SodaStream machine, aangedreven door een vervangbare CO2 cilinder. Vul de SodaStream fles met water, voeg koolzuur toe en kies een siroop naar keuze; er zijn meer dan 40 verschillende smaken beschikbaar. Met een simpele drukbeweging geniet je binnen enkele seconden van een zelfgemaakte frisdrank.

Lees ook:Manfield lanceert sportieve oranje EK brogue
Lees ook:OranjeKorn; Berentzen ApfelKorn voor Koningsdag
Lees ook:Nieuwe Nespresso machine: Inissia (99 euro)
Lees ook:Oranje outfit voor EK Voetbal: Nederland – Duitsland
Lees ook:Oranje Boven bij Primark!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>