Doritos lanceert chips in alle kleuren van de regenboog

Dacht je dat je alles op chipsgebied al had gezien, dan heb je het mis! In Amerika heeft Doritos een nieuwe chips geïntroduceerd, en dat is niet zomaar een zoutje. Driehoekvormig is de chips wel, maar daarmee is ook het enige herkenbare aan de Doritos wel genoemd. De nieuwe chips zijn namelijk in alle kleuren van de regenboog, en dat is helemaal nieuw. Met deze chips, die de kleuren draagt van de regenboogvlag, wil de fabrikant de aandacht vestigen op een campagne voor tolerantie van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. De chips werden gisteren tijdens het ABC News gepresenteerd.

Chips voor LHBT-toleratie

De schappen komen echter niet vol te liggen met de bijzonder gekleurde chips. De chips zijn alleen verkrijgbaar bij een donatie van tien dollar aan het It Gets Better Project. Wie die donatie doet krijgt een zak chips thuis gestuurd. Vooralsnog zijn er in Nederland geen plannen om de rainbow-chips op de markt te brengen.

Lees ook:Shick- I Love Fashion News- pump
Lees ook:I Love Fashion Vintage
Lees ook:Allergisch voor soja of tarwe? Eet dan geen Cheese & Onion chips van Aldi
Lees ook:Weer Pepsi Cola bij Albert Heijn
Lees ook:Lays haalt chips uit de supermarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>