Productie Bolletje Witte Chocolade Kruidnoten van start

Een paar weken geleden startten twee Facebookers een actie op Facebook om zoveel mogelijk likes te verzamelen van mensen die alleen maar witte chocolade kruidnoten in één verpakking wilden zien. Bolletje had aangegeven daar wel voor in te zijn, maar alleen als er 200.000 likes op Facebook zouden komen. Die likes kwamen er, en Bolletje kon dan ook niet anders dan toegeven aan het initiatief van de Facebook-likers.

Inmiddels heeft Bolletje goed nieuws voor een ieder die gek is op de witte chocolade kruidnoten. Het productieproces is inmiddels gestart. Wanneer de Bolletje Witte Chocolade Kruidnoten voor het eerst in de winkel komen is nog niet bekend, dat wordt, hoe toepasselijk, via Facebook bekend gemaakt.

 

 

Lees ook:Actie gestart voor alleen Witte Chocolade Kruidnoten in één verpakking #WitteChocoladeKruidnoten
Lees ook:Witte Chocoladekruidnoten liggen in de winkels!
Lees ook:Pepernoten op het strand
Lees ook:Light Kruidnoot maakt voor de lijn geen pepernoot uit
Lees ook:Smullen met Sinterklaas; lekkers bij HEMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>