Morgen Sint Maarten – haal nog snel snoep in huis!

Het zal je toch maar gebeuren. Doe je de deur open, staan er zes zingende kindertjes voor je deur en jij hebt niets in huis. Vreselijk lijkt me dat! De afgelopen week kon je er in de supermarkt eigenlijk al niet meer omheen, maar voor degenen die nog geen zakken vol snoepgoed in huis hebben gehaald toch even een kort berichtje: koop dat snoep voor morgen, voordat je kleine kinderen moet teleurstellen of de hele avond met alle lichten uit in huis moet zitten.

Woon je in een gebied waar weinig aan Sint Maarten gedaan wordt of woon je in een kinderloze buurt? Dan heb je gewoon mazzel en koop je snoep in de aanbieding voor jezelf!

Lees ook:Budgetballen in je boom
Lees ook:Haal de lente eens flink in huis
Lees ook:ShoppingNight Den Haag op 23 juni
Lees ook:Tweede koelkast energieslurper
Lees ook:Winkels komen bij je thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>