Melkchocoladerepen met hazelnoot van Tony’s Chocolonely bevat mogelijk pinda

Chocolademerk Tony’s Chocolonely heeft een waarschuwing uit laten gaan voor de melkchocoladerepen met hazelnoot. In deze repen kunnen mogelijk sporen van pinda’s zitten, terwijl dat niet op de verpakking vermeld staat. Mensen met een pinda-allergie kunnen hierdoor gevaar oplopen.

Het gaat om de Tony’s Chocolonely grote melkchocolade reep met hazelnoten (180 gram) met lotnummers: 5132, 5173, 5251, 5273 en 5329 en de Tony’s Chocolonely kleine melkchocolade reep met hazelnoten (47 gram) met lotnummers: 5180, 5216, 5271 en 5336. De lotnummers beginnend met een L staan op de zijkant van de wikkel.

Mensen met een pinda-allergie die de reep in huis hebben kunnen deze terugsturen naar Tony’s Chocolonely met vermelding van naam, adres, waar je de reep gekocht hebt en je rekeningnummer. Het aankoopbedrag wordt dan op de rekening teruggestort.

Het adres is: Tony’s Chocolonely, Antwoordnummer 46128, 1060 WB Amsterdam.

Wie geen last heeft van een pinda-allergie kan de reep gewoon opeten. Tony’s Chocolonely betreurt dat er een foutje is gemaakt bij de productie en garandeert dat voor de volgende chocoladerepen de hazelnoten opeen pindavrije locatie worden gehakt.

Lees ook:Nieuwe limited editions Tony’s Chocolonely
Lees ook:Glutenvrije chocoladerepen teruggeroepen wegens Salmonella
Lees ook:Tony’s Chocolonely komt met twee Limited Editions
Lees ook:Dit zijn de smaken van Tony Chocolonely’s limited edition!
Lees ook:Nestlé introduceert Kit Kat Chunky Hazelnut Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>