Bereid je paasmaaltijd met de mooiste producten van Oil & Vinegar

Kook jij een simpel eitje met Pasen of pak je liever grandioos uit? Waar Kerst met name het diner het hoogtepunt van de feestdagen is, kun je bij Pasen kiezen uit het ontbijt, de brunch of de lunch als hoogtepunt van de feestdagen. En wat is er toch een hoop lekkers te bereiden deze dagen! Je kunt inderdaad gaan voor een simpel eitje, maar je kunt ook kiezen voor een maaltijd waar je gasten nog lang over na zullen praten. De keuze is aan jou!

Mooie oliën en heerlijke zoethoudertjes

Als je indruk wilt maken op je gasten dan kies je voor producten van Oil & Vinegar. Oil & Vinegar heeft een prachtige collectie met de meest bijzondere producten om mee te koken of om zo op tafel te zetten. Kies voor een mooie olie, een bijzondere azijn of vinaigrette, smakelijke kruiden, verfijnde pesto, lekkere mosterd, hartig flatbread en de zoethoudertjes, zoals de Italiaanse crèmes of pure vruchtensauzen.

Recepteninspiratie

Mocht je zelf geen inspiratie hebben voor een bijzonder gerecht dan kun je altijd terecht op de website van Oil & Vinegar. Hier vind je een aantal heerlijke recepten voor de Paasdagen, zoals de vanille hangop als nagerecht, carpaccio van het lam en doperwten-venkelsoep. Wil je een makkelijk, maar toch origineel dessert? Kies dan voor het gouden ei! Dit chocoladepraliné ei is gemaakt van de fijnste hazelnootchocola. Enjoy!

 

 

Lees ook:Gezonde trend: Salad-in-a-Jar van Oil & Vinegar
Lees ook:Culinaire cadeautjes van Oil & Vinegar
Lees ook:Shoppenblog test kruiden van Oil en Vinegar
Lees ook:Met Lush op je paasbest; goed voor je taille
Lees ook:Review: Frisse Lemon Cake met producten van Oil & Vinegar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>