Nieuw van Koopmans: Yoghurtcake

Als de postbode komt met een pakketje van Koopmans dan is het eigenlijk altijd een pakketje met goed nieuws. Want wie houdt er nou niet van nieuwe bakmixen uitproberen? Ik in ieder geval wel, en ik was dan ook dolenthousiast toen ik zag wat er dan te bakken viel: Yoghurtcake! Yoghurtcake van Koopmans is goed nieuws voor iedereen die dol is op het bakken van cakes, maar ook vooral voor iedereen die dol is op het eten ervan! Cake is nou niet bepaald goed voor de lijn, en daar heeft Koopmans iets op gevonden. Bij de Yoghurtcake gebruik je namelijk geen boter, en dat scheelt een hoop vet en calorieën. Goed bezig dus!

Trendy smaak

Yoghurtcake is naast een stukje verantwoorder dan cake bereid met boter ook nog eens helemaal hip en trendy. Eet je tegenwoordig geen ijsjes meer maar Frozen Yoghurt, en eet je in je pauze liever een yoghurtbarn dan een mueslireep, dan is de Yoghurtcake van Koopmans ook echt iets voor jou.

Yoghurtcake is fris van smaak

Qua smaak is de cake een stuk frisser dan gewone cake. De verpakking belooft een vleugje citroen, en dat proef je, maar niet te overdreven. Daarnaast is de cake heel makkelijk te bereiden. Je hebt er weinig voor nodig: 200 gram yoghurt en drie eieren. Piece of cake. Zelf heb ik de cake nadat die uit de oven kwam nog belegd met plakjes banaan. Een aanrader! Je kunt echter op nog veel meer manieren variëren; pistachenootjes of kokos door het beslag zijn daarvan slechts twee voorbeelden.

De cake van Koopmans is vanaf heden verkrijgbaar in de supermarkten. De cakemix kost €1,39 per pakje en daarmee maak je ongeveer 25 plakken cake.

Lees ook:Review: Frisse Lemon Cake met producten van Oil & Vinegar
Lees ook:Nieuw van Koopmans: Havermoutappeltaart
Lees ook:Cake & Taart Vulling van Dr. Oetker: om je vingers bij af te likken
Lees ook:Nieuw van Dr. Oetker: Red Velvet Cake en Carrot Cake
Lees ook:Getest: Italiaans Pizzadeeg van Koopmans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>