Cake & Taart Vulling van Dr. Oetker: om je vingers bij af te likken

Vorige week zat er een pakketje in mijn brievenbus met als afzender Dr. Oetker. Eigenlijk is dat altijd goed nieuws, want dat betekent dat Dr. Oetker weer een product op de markt heeft gebracht waar je je vingers bij af kunt likken. Dit keer was dat niet anders, want in het pakketje zat namelijk de Cake & Taart Vulling. Heb je wel eens dat je een cakeje eet en van tevoren denkt: oh, lekker, een cakeje, en dat als je vervolgens een hap neemt er wat in blijkt te zitten wat echt hemels is? Nou, dit kun je voortaan zelf ook gaan doen met de Cake & Taart Vulling. Cake & Taart Vulling is er in twee smaken: salted caramel en choco.

Cupcakes, brownies, muffins of een biscuittaart worden nooit meer hetzelfde wanneer je ze voorziet van een geheime smakelijke vulling. De Cake & Taart Vulling maakt zo’n heerlijkheid helemaal af en gebruik je pas na het bakken.

De vulling van Dr. Oetker heeft een lange spuitmond waardoor je heel makkelijk je cakejes kunt gaan vullen. Het is heel gemakkelijk: je prikt gewoon de spuitmond in een cakeje en knijpt in het zakje. Voilá! Een kind kan de was doen.

Dr. Oetker had vast door dat het vakantietijd is en dat ik niet direct de keuken in zou sprinten om te gaan bakken. Even geen tijd voor. Daarom stuurden ze alvast iets lekkers mee om te proeven; brownie bombs met salie en salted caramel en blondie bombs met citroengras, choco en kokos. Het. was. heerlijk.

Wil je zelf ook aan de slag met de Cake & Taart Vulling? Kijk dan eens op deze site. Hier vind je allerlei bakfilmpjes en variatierecepten zoals een salted caramel popcorn taart of chocolota donut bombs. De Dr. Oetker Cake & Taart Vulling is verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo. De consumentenadviesprijs is €1,99.

Lees ook:Nieuw van Dr. Oetker: Red Velvet Cake en Carrot Cake
Lees ook:Nieuw van Koopmans: Yoghurtcake
Lees ook:Nieuw van Dr. Oetker: Cookie Icing Wit en Roze
Lees ook:Bak ze lekker zelf bruin
Lees ook:Review: Frisse Lemon Cake met producten van Oil & Vinegar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>