Percy Irausquin’s geheime shopadres

In de nieuwe Jackie las ik deze week een shoptip van Percy Irausquin. Hij vertelt dat hij in Parijs altijd te vinden is in Le Bon Marché. Om de collecties te bekijken en vanwege de food department. "Het is ongelofelijk wat ze daar allemaal hebbe. Een zak pasta kost weliswaar 4 euro, maar het ziet er wel mooi uit!" Aldus Percy in Jackie.

Ik  heb de site van deze winkel eens bekeken. En Percy heeft helemaal gelijk (natuurlijk heeft hij gelijk, deze man heeft smaak!). Dit is een walhalla voor iedereen die van mode, wonen, beauty en food houdt. Een super-de-luxe warenhuis. Waar alles wel duur is, maar o zo mooi. Om weg te dromen. Wat mode betreft vind je hier alle grote namen:

Burberry, Hugo Boss, Kenzo, Chloé, Comme des Garcons, Jill Sander, Jean Paul Gaultier, Paul Smith, Stella Mc Cartney, Balenciaga enzovoorts enzovoorts.

Wat beauty betreft is het al net zo hoogstaand. En de homeafdeling is echt super. De grote designmerken zijn volop vertegenwoordigd: Vitra, Moooi, Artemide, Flos, Driade, Kartell, Minotti, Fontana Arte, Artelano en ga zo maar door.

Dan vergeet ik nog bijna de uitgebreide collectie hededaagse kunst te noemen en natuurlijk die fabuleuze food department: La Grande Epicerie Paris. Meer dan 5000 geselecteerde delicatessen afkomstig uit de hele wereld. Van een bijzondere fles mineraalwater uit Wales, een olie uit Andalusië, tot een exclusieve tomatensaus uit Napels en een speciale jam gemaakt door een Franse boer.

Le Bon Marché 

24, rue de Sèvres 75007 Paris.

Lees ook:Mode-ontwerper Percy Irausquin overleden
Lees ook:Shoppen naar designer outfit op Mode Marché R’dam
Lees ook:Shop till you drop voor een prikkie!
Lees ook:Koop een jurk van Percy!
Lees ook:Rimpels? Laat je in je gezicht slaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>