Lezerstip: Ontworpen door mensen

Soms krijgen we leuke tips van lezers binnen die niet mogen ontbreken op Shoppen.blog.nl. Zo stuurde Claudia ons een link naar de website www.designbyhumans.com. Op deze site kun je waanzinnig leuke kwaliteits T-shirts bestellen met mooi drukwerk en supergave prints. En het leuke is:iedereen kan een ontwerp insturen en daar kunnen andere dan weer op stemmen. Shirts die winnen, die worden dan later in de shop verkocht.

Wij zijn helemaal weg van één van designs voor shirts van Claudia, die je hierboven ziet. Het zou leuk zijn als deze besteld kan worden bij designbyhumans.com, dus allemaal stemmen op dit shirt! Dit kan hier!

Heb jij ook een leuke shoppingtip voor ons? Mail naar [email protected] 

Lees ook:Claudia Sträter heeft nu ook webshop
Lees ook:#Win Hoera Bea-hoed en Fruittella snoeppakket
Lees ook:Win een setje strings!
Lees ook:Claudia Sträter zoekt Dutch Design; krijg korting op collectie
Lees ook:Bridget Maasland viert nu al Pasen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>