Marlies Dekkers opent winkel in New York

Het gaat nog steeds supergoed met de Nederlandse lingerie-ontwerpster Marlies Dekkers. Dit weekend opende ze haar eigen winkel in New York. De winkel is te vinden in het New York Plaza Hotel. Marlies had al winkels in  Rotterdam, Amsterdam, Parijs, Keulen en Bangkok en opent binnenkort ook winkels in Den Haag en Berlijn.

Marlies Dekkers werd een jaar geleden persoonlijk benaderd door het New York Plaza Hotel om daar een winkel te openen. Een aanbod dat zij niet kon weigeren, want het hotel is gelegen aan de prestigieuze Fifth Avenue, waar ook grote modehuizen als Louis Vuitton, Prada, Gucci en Fendi te vinden zijn. Geen slechte lokatie dus…

Lees ook:Marlies Dekkers sluit winkel in New York
Lees ook:Marlies Dekkers doet meet & greet
Lees ook:Marlies Dekkers in Galeria Inno
Lees ook:Marlies Dekkers in grote financiële problemen?
Lees ook:Marlies Dekkers sluit winkels; deze zijn nog open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>