G-Star opent twee grote winkels

Hiep, hiep…  hoera! G-Star opent binnenkort (eindelijk) twee nieuwe filialen. Het Nederlandse jeansmerk heeft wereldwijd al meer dan honderd winkels in wereldsteden als Tokio, New York , Parijs en Londen. Maar het moest lange tijd niets van shops in ons kikkerlandje weten. Toch opent het hier in maart en april een heuse monobrandstore én een flagshipstore!

Rich and famous
De flagshipstore opent in maart haar deuren in de PC Hooftstraat. Deze winkel moet dé flagshipstore voor Nederland worden. De opening is een aantal maal uitgesteld door omstandigheden met vergunningen en dergelijke en staat nu echt gepland voor maart. De winkel krijgt een oppervlakte van ruim 450 vierkante meter. Voor het eerst in Nederland zullen de dames- en herencollectie van G-Star, evenals haar accessoirelijn, allemaal op één locatie worden aangeboden.

Het hoge Noorden
Verrassend is de locatie die gekozen is voor de monobramnstore.  G-Star opent die dit voorjaar aan de Vismarkt in Groningen. De opening van de Amsterdamse winkel staat gepland voor maart, die in Groningen moet voor Pasen (12 en 13 april) open gaan.

Lees ook:G-star opent eerste monobrand
Lees ook:Ook G-Star opent exclusieve outlet boetiek
Lees ook:Pieces Accessories naar België
Lees ook:Forever 21 Rokin Plaza Amsterdam opent 19 april
Lees ook:New Yorker komt naar Lelystad

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “G-Star opent twee grote winkels

  1. Pingback: Eerste G-Star winkel niet in Amsterdam | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>