Joline Jolink trakteert iedereen op korting


Hiep, hiep… hoera! De webshop van Joline Jolink bestaat 1 jaar. En wie jarig is trakteert natuurlijk, dus de komende dagen is het feest in de online shop van Jolink.

Drie dagen
Aanstaande zaterdag, op 28 maart, bestaat de webshop van ontwerpster Joline Jolink precies één jaar. Met een speciale actie die slechts drie dagen loopt, van vandaag (27 maart) tot en met zondag (29 maart), kunnen klanten onder meer 20 procent korting krijgen op de nieuwe collectie.

Cadeautjes
Verder krijg je ook nog 20 procent korting op de Hall of Fame. Dit is de Best Of van eerdere collecties, samengesteld door de klanten zelf. Maar dat is nog niet alles, bij besteding van 200 euro of meer krijg je een krijg je een halfjaarabonnement op Elle of Red cadeau. Shop till you drop!

Hoe?
Ga naar de webshop van Joline Jolink en gebruik de actiecode: 1year

Lees ook:Joline Jolink opent 30 dagen een winkel in Rotterdam
Lees ook:Wie jarig is trakteert!
Lees ook:Joline Jolink Sample & Stock Sale
Lees ook:Joline Jolink 30 days offline
Lees ook:Ici Paris XL is veertig jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>