Rotterdam is een mega sneakerstore rijker


Goed nieuws voor sneakerfreaks. De internationaal gerenommeerde sneakerstore Oqium uit Parijs (beter bekend als Opium) heeft vandaag een nieuwe sneakerstore geopend in het centrum van Rotterdam.

In 2000 opende Oqium haar eerste winkel in Parijs. Oqium geldt inmiddels als Europa’s meest exclusieve sneakerstore. Het concept staat voor een aanbod van de meest exclusieve sneakers en een sneakermuseum met vele zeldzame Nikes en Air Jordans uit de jaren tachtig. Oqium staat verder bekend om haar samenwerking met Nike en Jordan Brand om samen sneakers te ontwerpen en deze als exclusieve collaborations op de markt te brengen. Ook heeft Oqium doorgaans exclusieve modellen veel eerder in haar collectie dan andere exclusieve sneakerstores.

De nieuwe Oqium sneakerstore is gevestigd aan het Grotekerkplein 103 in het Laurenskwartier, tussen de Hoogstraat en de Meent, het gebied in Rotterdam dat bekend staat als shopping en culinaire hotspot. Oqium Rotterdam is zeven dagen per week geopend en verwacht de komende weken vele exclusieve modellen.

Lees ook:Nieuw in Rotterdam: Outletketen TK Maxx
Lees ook:Grafitti artist Janisdeman pimpt Keds
Lees ook:Grootste JD Sports winkel in hartje Rotterdam
Lees ook:Post Rotterdam wordt House of lifestyle Brands
Lees ook:Warme voeten tijdens ijskoude winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>