Lanvin stormloop op Marktplaats

Als de vrouwen elkaar de ballerinajurkjes en zebra trenchcoats uit de handen trekken, staan de eerste exemplaren van de Lanvin H&M collectie alweer op Marktplaats. Dat verwacht de handelssite op basis van de voorgaande H&M collecties.

Modeliefhebbers die voorgaande jaren misgrepen, kunnen nog wel op Marktplaats terecht om een item van Jimmy Choo, Roberto Cavalli of Victor&Rolf te bemachtigen. Dit jaar werd nog volop gehandeld in voorgaande design collecties op Marktplaats:

Top 5 H&M collecties op Marktplaats
1. Roberto Cavalli              4958 items
2. Jimmy Choo                   4740 items
3. Sonia Rykiel                  2203 items
4. Matthew Williamson        1345 items
5. Viktor&Rolf                    1276 items

De afgelopen zeven maanden werd er in totaal voor een bedrag van 93 miljoen euro aan nieuwe en tweedehands schoenen en kleding te koop aangeboden. Merkkleding is zeer populair. In dezelfde periode bekeken vrouwen bijna 320 miljoen advertenties met merkkleding en -schoenen. Het aandeel merkkleding is goed voor 23 miljoen euro. Schoenen hebben een aandeel van 20 miljoen euro, het aanbod van zowel jurken als mantels heeft een waarde van 4 miljoen.*

* Bedrag is gebaseerd op de vraagprijs van de artikelen.

Lees ook:Jimmy Choo en H&M actie op Facebook
Lees ook:Jimmy Choo voor H&M, zie de eerste laarzen!
Lees ook:Jimmy Choo voor H&M!
Lees ook:Just Cavalli Parfum for Her lancering
Lees ook:Sonia Rykiel ontwerpt lingerielijn voor H&M

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lanvin stormloop op Marktplaats

 1. Hassankhan

  Echt?
  Ik ben gewoon naar de shop geweest!:)
  Ik heb wat ik wilde hebben!:)
  En kreeg er nog kadootjes bij!:)

    /   Reply  / 
 2. Hassankhan

  Daar begin ik niet aan!:)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>