Mizzieezz brengen ode aan de hand

De Mizzieezz HandGem is de jongste musthave op het gebied van accessoires. Dit handjuweel, passend aan iedere hand, is gemaakt van soepel en super zacht stretchleer. De ideale accessoire van dit moment.

De ontwerpsters van Mizzieezz kwamen na een geweldige dag mode proeven op de Parijse beurzen op het terras van Hotel Costes – geinspireerd door talloze indrukken – op het idee om dit unieke nieuwe handaccessoire te gaan maken.

Draag deze unieke handaccessoire op ieder moment als de ultieme aanvulling op je fashionable outfit en laat zien hoe fashionable jij bent! De HandGem loopt schuin over de hand, links of rechts, zo kun je je prachtige gemanicuurde nagels toch showen en tegelijkertijd zeer stijlvol zijn.

De Mizzieezz HandGem is er in allerlei verschillende kleuren, modellen en stijlen, met inspirerende namen als ‘Stunny’, ‘ Classy’, ‘Dressy’, ‘Pinky’ en ‘Sexy’. Mizzieezz brengt hiermee een ode aan de hand. Het is tijd voor de fabulous HandGem.

Wees een echte trendsetter en schaf de Mizzieezz Handgem als eerste aan!

www.mizzieezz.com

Lees ook:Super adresje: La Mariposa Blanca
Lees ook:Nagels in WK-kleuren of kies je voor trendy?
Lees ook:De ultieme zomerjurkjes van LaDress
Lees ook:UGG Australia New Year’s trends
Lees ook:Ontdek de nieuwste collectie van Modström

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mizzieezz brengen ode aan de hand

  1. Hassankhan

    Wat leuk!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>