Forever21 vanaf zaterdag in Antwerpen

Goed nieuws voor de liefhebbers van Forever21. De Amerikaanse shop opent steeds meer winkels in Europa. Na een winkel in Brussel opent zaterdag een nieuwe shop in Antwerpen. De nieuwe winkel biedt 5.000 vierkante meter verkoopruimte en is gevestigd in het hart van het shopping district de Meir. De Antwerpse Forever 21 winkel is opgezet als flagship store en biedt een ruim gamma aan nieuwe collecties waaronder herenkleding.De shop moet een belangrijke winkelbestemming worden voor shoppers uit België en Nederland.

Naast de damescollectie Forever 21®, vind je in deze Forever 21 shop nog vier andere merken van de keten: Heritage 1981®, een lifestyle-merk voor vrouwen; Love 21®, een moderne vrouwenlijn; 21 Men®, een modemerk voor heren en Forever 21+® met de nieuwste trends voor grote maten.

Lees ook:Alles over de opening van Forever 21 in Amsterdam
Lees ook:Forever 21 Rokin Plaza Amsterdam opent 19 april
Lees ook:Forever 21 opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Eerste Forever 21 winkel in Nederland geopend
Lees ook:Forever 21: ready, set, go, SHOP!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>