Mart Visser The Coat Collection groot succes

De introductie van Mart Visser ‘The Coat Collection’, exclusief ontworpen voor V&D, is een groot succes. Mart Visser bewijst hiermee opnieuw dat hij een topontwerper is. Door de grote belangstelling was Mart Visser ‘The Coat Collection’ op vd.nl tijdelijk uitverkocht. Hierdoor hebben wij klanten online helaas moeten teleurstellen. V&D biedt hiervoor haar oprechte excuses aan. Vanaf gister zijn op vd.nl weer jassen verkrijgbaar, zij het op beperkte schaal.


Vanaf 15 september komen in de winkels nog drie nieuwe modellen jassen binnen. Dit zijn Coats 5, 7, en 12 (zie afbeeldingen). Deze jassen zijn nu al online te reserveren.

Niet alleen op vd.nl, maar ook in de winkels loopt het storm. Om aan de grote vraag te voldoen komt in november een extra levering binnen van Coats 1, 3 en 6. Deze jassen zullen in maat 36 t/m 48 geleverd worden. Ook worden twee Coats in nieuwe kleuren geleverd: Coat 1 in kobalt blauw en Coat 6 in rood. Klanten kunnen deze jassen vanaf nu al reserveren op vd.nl.

Lees ook:Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten
Lees ook:Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>