Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten

Het herfstweer is nu echt in volle gang en dus tijd voor warme jassen. Wegens groot succes arriveren vanaf deze week extra leveringen van de Mart Visser ‘The Coat Collection’ inclusief nieuwe kleuren. De eerste collectie is in september gelanceerd en exclusief ontworpen voor V&D.

Om aan de grote vraag te voldoen zijn Coat 1, 3, 5 en 6 vanaf deze week weer verkrijgbaar bij V&D. Coat 1 en Coat 6 zijn in twee nieuwe frisse herfstkleuren geleverd; Coat 1 is er nu ook in kobalt blauw en Coat 6 in rood. Beide jassen zijn in de maten 36 t/m 48 te verkrijgen.

Lees ook:Mart Visser The Coat Collection groot succes
Lees ook:Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten

  1. Ike

    De kobalt blauwe coat 1 is mijn favoriet!:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>