Levi’s opent tijdelijke Curve ID jeansstore in Amsterdam

Levi’s heeft een nieuwe Pop Up Store geopend in de Kalversstraat. De opening betekent het startschot van de nieuwe Levi’s Curve ID campagne ‘Every Rainbow has a Curve’.

Zomers gekleurde skinny jeans staan in de nieuwe Levi’s Curve ID collectie centraal. Tot en met zondag 26 februari kunnen vrouwen zich in deze store een jeans met de perfecte pasvorm aan laten meten. Een Curve ID skinny jeans is er voor ieder type vrouwenlichaam.

Met de opening van de Pop Up store is Levi’s tijdelijk nog sterker vertegenwoordigd in de Kalverstraat. Op 8 december opende het Amerikaans merk er al een zeer bijzondere winkel, welke zich kenmerkt door diverse opvallende elementen. Met name het gebruik van vele gerecyclede materialen, zoals fietsen die letterlijk uit de Amsterdamse grachten zijn gevist, vallen op. Het concept van deze winkel is ontwikkeld vanuit het idee om bestaande en plaatselijk gevonden materialen her te gebruiken en een nieuwe bestemming te geven.

Lees ook:Pop Up Revel Room Levi’s Kalverstraat 101 Amsterdam
Lees ook:Pop-up store Levi’s twee weken langer open
Lees ook:Lev’s opent winkel in Kalverstraat, Amsterdam
Lees ook:Antony Morato opent Flagship Store Rotterdam
Lees ook:Levi’s opent winkel in Amsterdamse Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>