Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D

Wegens het grote succes van de Mart Visser The Coat Collection bij V&D afgelopen najaar ontwerpt Mart Visser ook een zomercollectie damesjassen voor komend modeseizoen. De nieuwe The Coat Collection bestaat uit zeven verschillende ontwerpen in naturel en frisse voorjaarskleuren en is exclusief verkrijgbaar bij V&D.

De jassen hebben de herkenbare signatuur van Mart Visser met bijzondere details en accenten op het vrouwelijke silhouet. Mart Visser: “The Coat Collection is toegankelijk voor een breed publiek en wat is er voor een ontwerper mooier dan op straat je werk tegen te komen. Het maakt me dan ook trots om in het voorjaar deze creaties te zien in het Nederlandse straatbeeld.”

De jassen zijn nu al online te bestellen op vd.nl. En vanaf morgen hangen ze ook in de winkel.

Lees ook:Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection groot succes
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten
Lees ook:Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>