Mart Visser ontwerpt complete najaarscollectie voor V&D

Na twee succesvolle ‘Mart Visser The Coat Collections’ breidt V&D de samenwerking met Mart Visser verder uit met een compleet exclusieve najaarscollectie die vanaf maandag 27 augustus verkrijgbaar is. ‘Mart Visser The Collection’ staat voor vrouwelijkheid en luxe en is ontworpen in vijf verschillende kleurthema’s. De najaarscollectie gaat ook internationaal en is verkrijgbaar bij het Duitse warenhuis Karstadt. Eerder is V&D de samenwerking met Karstadt gestart door de verkoop van V&D kinderfashion.

‘Mart Visser The Collection’ bestaat uit tachtig items verdeeld over vijf thema’s: Black & White, Electric Blue, Classic Copper, Radiant Red en Glim Glam. De kleuren zwart, wit, kobalt, koper en rood voeren de boventoon in deze collectie die volledig op elkaar is afgestemd in totale outfits, waardoor niet alleen gecombineerd kan worden binnen de thema’s, maar ook tussen de vijf thema’s.

Net als ‘Mart Visser The Coat Collection’ hebben alle ontwerpen de herkenbare signatuur van Mart Visser met bijzondere details, mooie prints en accentuering op het vrouwelijk silhouet. De collectie is van hoge kwaliteit met rijke stoffen als bouclé, metalic tweeds, double weaves en leer. De hoge kwaliteit in combinatie met de prijsrange, van 19.99 tot 219.99 euro, maakt deze collectie bijzonder en aantrekkelijk voor een breed publiek. De collectie wordt in speciale Mart Visser shop-in-shops van gemiddeld 44m2 gepresenteerd in V&D.

Naast de najaarscollectie ontwerpt Mart Visser ook een derde ‘Mart Visser The Coat Collection’. De jassencollectie bestaat uit 13 verschillende ontwerpen in diverse najaarskleuren, zoals taupe, zwart, koper en aubergine, en in modieuze kleuren als koraal, lila en groen. Het ontwerp met vele bijzondere details, het kleurgebruik en het gebruik van hoogwaardige wolblends, cashmire en nylon maken de jassen zeer geschikt om te combineren met de ‘Mart Visser The Collection’. De jassen zijn verkrijgbaar vanaf 169.99 euro.

Vanaf maandag 27 augustus is de collectie verkrijgbaar in 38 V&D winkels, op VD.nl en in Karstadt en wordt in de weken daarna aangevuld. De succesvolle jassencollectie, ‘Mart Visser The Coat Collection’, is vanaf augustus ook exclusief verkrijgbaar bij V&D, Karstadt in Duitsland én warenhuis Manor in Zwitserland.

Lees ook:Mart Visser ontwerpt nieuwe jassen voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Collection shops exclusief bij V&D
Lees ook:Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection groot succes
Lees ook:Mart Visser The Coat Collection extra kleuren en maten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>